lördag 16 april 2011

Tillgänglighet på nätet! Vad är Din åsikt? i samarbete med SeniorNet sweden



Tillgänglighet på nätet! Vad är Din åsikt?

 i samarbete med SeniorNet sweden www.seniornet.se



Hjälpmedelsinstitutet och kommunikationsmyndigheten PTS vill att framtidens IT-produkter och tjänster ska bli bättre och tillgängligare för alla. Därför går de ut två gånger per år med en webbenkät och frågar personer med funktionsnedsättning om deras syn på dagens IT, telekom och media.
Vårens enkät ligger ute till och med 6 maj 2011. Den här gången vill de veta hur textning och hörbarhet fungerar för Sveriges Televisions program, hur man tar del av dagsnyheter samt vem man frågar när datorn eller mobilen krånglar. Alla som besvarar enkäten får en trisslott!
Alla som är över 16 år och har en funktionsnedsättning är välkomna att anmäla sig till IT-frågan. Anmälan görs på www.itfragan.se

0 kommentarer:

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]


BLI MEDLEM i SeniorNet Sweden DU också
 
..........
.
Registrera Dig här!

Att vara medlem i SeniorNet Sweden innebär att Du får tillgång till ett nätverk av duktiga seniorer som hjälper Dig in i IT-världen. Anslut dig till en klubb som du kan gå till - se klubbhemsidan .
 Här finner du studiecirklar i Word, Internet & epost samt Windows för nybörjare och mer avancerade.
Efter registrering kommer en avi på posten inom en vecka med medlemsnummer och lösenord. Medlemsavgiften är250 kr för 12 månader från dag för registering. Har Du ingen avi är vårt bg 5205-3782 eller pg 436 04 03-2. Så snart betalning kommit oss till handa fungerar inloggning på hemsidan. Påföljande år kommer ett förnyelsebrev per post.
Medlemskivan "Klicka för kunskap" lär ut datagrunderna. CD-skivan delas ut av klubb eller beställs från kansliet. Det finns även studiecirklar i mer avancerade program såsom bildhantering, släktforskning, video, digitalfoto, excel mm.
Kansliet
KONTAKTPERSON
Marianne Hiort af Ornäs

Kanslichef/webbredaktör

kansli@seniornet.se Tel: 08 658 1460

Telefontid: 10.00-12.00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar