lördag 30 juni 2012

Skydrive Microsoft i samarbete med SeniorNet Sweden o PC för alla



Därför ska du välja Skydrive framför Google Drive
http://cloud.idg.se/2.16150/1.445953/darfor-ska-du-valja-skydrive-framfor-google-drive 



1. Stöd för
 Microsoft Office

Google Drive må erbjuda tät integration med Google Docs, men filformatet som Google Docs använder är inte kompatibelt med resten av mjukvaruvärlden. Oavsett vad man tycker om Microsoft Office är filformatet standard. Tillsammans med Microsoft Web Apps låter Skydrive dig att öppna och redigera Office-filer utan att behöva konvertera om dokumenten till något annat format.

2. Mer gratis utrymme
Skydrive erbjuder sju gigabyte gratis lagring till alla användare, vilket är två gigabyte mer än för Google Drive. Dessutom - om du har varit en användare av Skydrive sedan tidigare kan du få sammanlagt 25 gigabyte lagring gratis.

3. Stöd för Ipad och Iphone
Skydrive fungerar inte bara på Windows Phone-plattformen utan även på Apple Ipad och Iphone. Google kommer att lansera klienter för Ios men för närvarande har Skydrive bättre stöd för mobila enheter.

4. Lite billigare
Även om maxutrymmet för Skydrive är 100 gigabyte, har Microsoft en mer aggresiv prissättning än vad Google har. För 100 gigabyte får du betala 10 dollar mindre per år än med Google Drive.

5. Fjärrstyrning av datorn
En annan funktion som sällan uppmärksammas när man pratar om Microsoft Skydrive är dess inbyggda funktion för att fjärrstyra din pc. Behöver du en fil som inte finns i Skydrive kan du använda funktionen för att komma åt hela innehållet på din dator.

IDG News

JUST NU PÅ CLOUDMAGAZINE.SE | BESÖK SAJTEN »
Här är Microsofts Dropbox-utmanare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar