söndag 11 mars 2012

Onsdagssupporten TecShoup Sverige Jobba enkelt med nyhetsbrev info från SeniorNet Sweden


http://www.techsoup.se 

Onsdagssupporten

TecShoup Sverige 
Jobba enkelt med nyhetsbrev

http://www.onsdagssupporten.se/nyhetsbrev/ 

Vi får massvis med epost varje dag. Mycket är relevant, en del är viktigt och en hel del kan vi strunta i. samtidigt får vi fler inboxar med information. Om man som organisation vill nå ut till medlemmar, givare eller liknande måste man vara klok när man använder nyhetsbrev. Hur gör man för att bli läst, hur utvärderar man bra och hur kan man följa upp den information man får. Onsdagssupporten i mars handlar om hur man jobbar med nyhetsbrev och utskickstjänster Andreas Ericsson är verksamhetsledare för Techsoup Sverige och har lång bakgrund av att jobba med interna kommunikationsfrågor i ideell sektor.
http://www.onsdagssupporten.se/?utm_source=Nyhetsbrev&utm_campaign=f868b2dd63-Nyhetsbrev_Techsoup10_4_2010&utm_medium=email

SeniorNet Sweden www.seniornet.se
har samarbete med TecShoup Sverige
http://www.techsoup.se 

länk till tecshoup USA
http://www.techsoup.org/stock/Default.asp?cg=lnav&visit=1

Tecshoup Sverige

 Så beställer du ditt IT-projekt! Onsdagssupporten 1 feb
Många organisationer i ideell sektor driver inte sällan större IT-projekt. Projekt som är större än att sätta upp en egen hemsida i Wordpress eller liknande. Men hur ska man tänka då? Vilka är de vanliga fallgroparna och hur får man det mesta ut av sin leverantör när det gäller kravställning, offertförfarande och genomförande. Många ambitiösa IT-projekt i sektorn har inte blivit så bra som de kunnat på grund av bristande beställarkompetens.

Daniel Anundi arbetar just med behovsanalys och kravställning i IT-projekt. Nu senast med ett större projekt för KFUM, och även med FRIIs nya kommande webbplats.

Onsdagssupporten bjuder in sociala mediegurus, webbninjor, officepaketevangelister och open sourceaktivister första onsdagen i varje månad för att dela med sig av sin kunskap och sina erfarenheter. Därefter finns vi och en IT-konsult tillgängliga i två timmar för att hjälpa till med sina datorproblem. Målgruppen är alla som arbetar i ideell sektor och behöver enklare stöd.
Antal platser är begränsat, men det är möjligt att delta på distans via dator. Seminarierna är helt gratis och öppna för företrädare från ideella föreningar och allmännyttiga stiftelser.



Plats: Sensus möte, Klara södra kyrkogata 1, Stockholm och på webben.

Läs mer på www.onsdagssupporten.se
Hej! Här kommer TechSoup Sveriges nyhetsbrev. Du får det för att du har registrerat din organisation för IT-donationer hos oss eller företräder en av Forums för frivilligt socialt arbetes medlemsorganisationer eller på annat sätt uttryckt intresse för vår verksamhet.

Forward to a friend | Update your profile
Our mailing address is:
Forum för frivilligt socialt arbete
Hantverkargatan 3f
Stockholm 11221



Flintbacken 6 nb
118 42 Stockholm
Ttn: 08-658 14 60 månd-fredag 10.00 - 12.00
E-post: kansli@seniornet.se
Plusgiro : 436 04 03-2
Bankgiro: 5205-3782
Organisationsnummer: 802403-0903

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar