fredag 2 december 2011

TechSoup Sverige billigare licenser för SeniorNet Sweden klubbar

http://www.techsoup.se/

Digitala verktyg! Onsdagssupporten 7 dec

Onsdagssupporten den 7 december handlar om hur du och din verksamhet kan dra nytta av gratis webbresurser. Pernilla Näsfors guidar oss igenom mängder av webbaserade digitala verktyg som både underlättar och förgyller vardagen.

 Det kan till exempel handla om att dela filer med Dropbox, hantera e-postkonton, kalendrar och samarbeten iGoogle Apps, genomföra möten via Skype, direktsända på webben med Bambuser och mäta digital närvaro med hjälp av Google Analytics.
Pernilla Näsfors är frilansande konsult inom webb och sociala medier i det egna företaget Openhearted och håller utbildningar om olika digitala verktyg genomDigitalkunskap.se.
Onsdagssupporten bjuder in sociala mediegurus, webbninjor, officepaketevangelister och open sourceaktivister första onsdagen i varje månad för att dela med sig av sin kunskap och sina erfarenheter. Därefter finns vi och en IT-konsult tillgängliga i två timmar för att hjälpa till med sina datorproblem.

Målgruppen är alla som arbetar i ideell sektor och behöver enklare stöd.
Antal platser är begränsat, men det är möjligt att delta på distans via dator. Seminarierna är helt gratis och öppna för företrädare från ideella föreningar och allmännyttiga stiftelser.
Tid: 7 dec kl 13-16
Plats: Sensus möte, Klara södra kyrkogata 1, Stockholm

 och på webben.  Vi har tidigare haft problem med webbsändningen och kommer att ha en fungerande lösning på plats vid detta tillfälle. 
Anmäl dig här

Kansliet SeniorNet Sweden
KONTAKTPERSON
Marianne Hiort af Ornäs

Kanslichef/webbredaktör

kansli@seniornet.se

Tel: 08 658 1460

Telefontid:

10.00-12.00 13.00 - 14.00
Publicera inlägg

    BLI MEDLEM i SeniorNet Sweden DU    också

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar