lördag 26 mars 2011

SeniorNet Sweden årsmöte 14 april kl 9.00 för medlemmar



SeniorNet Sweden årsmöte 14 april på Landstingshuset Stockholm välkommen att bli medlem du också


Landstingshuset kungsholmen 20060806.jpg

SeniorNet Sweden största begivenhet under året 14 april kom du också
Det börjar dra ihop sig till årsmötet, SeniorNet Swedens största begivenhet under verksamhetsåret. Den här gången kommer det att presenteras många spännande nyheter så Du och Din klubb får inte missa detta tillfälle att mötas i Landstingshusets stora sal i Stockholm den 14 april.

Vi återkommer till klubbarna med ett erbjudande om ett litet ekonomiskt stöd till de klubbar som har en svag ekonomi och därför överväger att inte delta. Vad är det då för spännande nyheter som gör att alla just i år bör komma? Räcker det med att säga presentation av ny hemsida, överlämnande till klubbarna material för en spännande info- och medlemsvärvarkampanj grundfat på PTS-projektets nya möjligheter att ta emot äldre med funktionsnedsättningar – de som inte vågat komma till oss tidigare och som nu skall höja antalet medlemmar. Materialet håller just på att slutprovas på olika håll i landet innan det skall bli tillgängligt för alla klubbar som behöver ha tillgång till möjligheter att hjälpa vissa av sina seniorer som har bekymmer med syn, motorik och hörsel.

Tidningen Ångermanland hittade hos SeniorNet Sollefteå just en klubb som provar modern hörselslinga åt SeniorNet Sweden. Det är väl en god reklam för en klubb att bli omskriven som i artikeln ovan.

Andra samarbetspartner är Internetfonden se projekt och www.hi.se m.fl.

50% rabatt R A B A T T J Ä G A R E N ex Pc för alla och Tech world

Upp till 85 % AKTIV AB Interaktiv utbildning Microsoft Office 2010 ,  windows 7 m.fl.

Kontakta SeniorNet swedens kansli för mer information om rabatter och medlemskap  

Så missa inte att komma till ett osedvanligt spännande årsmöte!

SeniorNet Sweden årsmöte 14 april på Landstingshuset Stockholm välkommen att bli medlem du också eller ge bort ett medlemskap i present till någon vän som fyller år
Kansliet
KONTAKTPERSON
Marianne Hiort af Ornäs

Kanslichef/webbredaktör

kansli@seniornet.se Tel: 08 658 1460

Telefontid: 10.00-12.00 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar